Dorthe Lysemose – Fanø kunstfestival 2019

Dorthe Lysemose
Kertemindevej 59
5540 Ullerslev
dlysemose@godmail.dk
30 29 98 90

Mit navn er Dorthe Lysemose

Jeg bor ved Ullerslev på Fyn.

Jeg er aktiv kunstner i kunstforeninger, udstiller på diverse kunstgallerier, og kunstmarkeder. Mest på Fyn.

I 2015 og 2017 vandt jeg publikum prisen ved en november udstilling hvor

38 andre kunstner var deltagende i konkurrencen.

Mine værker blev købt af en fond og de står nu på offentlig bygninger i Faaborg Midtfyns kummune.

Jeg har i mange år beskæftiget mig med formning af figur og skulptur i alle mulige materialer, pil,  skulpturlim, uld ,beton mm. og nu støber jeg også bronze.

Jeg former alle mine figur i voks, og støber i bronze på Jens Galschiøtts værksted i Odense, Voksen bliver støbt ind i gips, den bliver brændt ud og efter mange processermed savning, slibning og polering, står mine figurer på sten eller drivtømmer, med Humoristiske, filosofiske og kærlige titler fra hverdagen, hvor jeg bliver inspireret af ordsprog og citater.

Jeg støber også i naturens materialer. Kogler frøstande tang mm. Bliver til smykker og skulptur.

Alle mine figur er unika, da støbeformene ødelægges i processen.